Over Arend ten Barge

Ik ben een ZZP ‘er met veel ervaring in aanleg, beheer en onderhoud van de fysieke leefomgeving.

Als basis heb ik een opleiding in de civiele techniek.  Van 1995 tot 2017 heb ik een leidinggevende functie gehad bij de gemeentelijke overheid. Hierbij veel ervaring opgedaan met het opdrachtgeverschap, programmamanagement, projectmanagement, projectleiding en advisering op het gebied van ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van de gehele openbare ruimte.
Ik heb onder andere leiding gegeven aan gemeentelijke ingenieursbureaus, beheer en onderhoud (buitendiensten), afvalinzameling en verwerking, vastgoedteam en aan realisatie en beheer van sportaccommodaties.

De afgelopen jaren werk ik voor verschillende (overheid)opdrachtgevers aan diverse (realisatie)projecten als projectleider of als project- of omgevingsmanager in de fysieke leefomgeving.

Ik ben beschikbaar om voor èèn of meerdere dagen per week ingezet te worden voor adviezen, projecten, interimmanagement, omgevingsmanagement of voor directie en toezicht .

Dit alles op bovenstaand vakgebied.

Vooral projectleiding en omgevingsmanagement heeft mijn voorkeur. En dan met name tijdens de voorbereidings- en uitvoeringfase. Dit kan ook als deelnemer in een bouwteam zijn. De communicatie met stakeholders rond een uitvoeringsproject is een onderdeel wat ik graag oppak. Hoe kun je de hinder beperken? Of hoe kun je begrip kweken voor de onvermijdelijke hinder die ontstaat rond de uitvoering van infraprojecten in een complexe omgeving. Om dit te verzorgen vanuit een min of meer neutrale positie werkt erg goed, zo heeft recente ervaring mij geleerd.

Heb ik uw interesse gewekt?

Bent u geïntereseerd in één van mijn diensten of wilt u een (vrijblijvende) afspraak maken om eens kennis te maken? Bel mij voor een afspraak of voor meer informatie.

Direct contact opnemen Of bel: 06 22 49 16 23